Klanten over hun binnenbos

Lees hier wat onze klanten zelf vertellen over hun Binnenbos. Ook voor ons altijd weer verrassend en inspirerend, hopelijk ook een uitnodiging voor jou om BioOrg binnen te laten!

Eurocontrol Brussels
“Sinds meer dan 10 jaar behandelen wij de luchtkasten, plenums en warmtewisselaars met de producten van BioOrg. De resultaten worden ook regelmatig extern getest en bevestigen de meerwaarde op het vlak van cleaning en hygiëne. Onze installaties blijven ook veel langer schoon, en dat garandeert een stabiele kwaliteit van de binnenlucht in ons strategisch belangrijk gebouw.”
Luc De Backer
Team Leader Exploitation & Operation Eurocontrol Brussels
Dirk Delvaux
In eerste instantie heb ik BioOrg leren kennen door een verneveling bij ons thuis. We waren meteen overtuigd, er ligt nu gewoon minder stof in ons huis. Mijn vrouw is minder overtuigd van de werking van BioOrg tegen vetvlekken en kalk maar als stofvreters zijn ze niet te verbeteren. Ik ben fietsbezorger in Leuven en omstreken en ik vernevel BioOrg ook op mijn fietskleren, helm en schoenen. Vooral in de zomer blijven die zo langer fris ruiken. Ook de bak van mijn bakfiets nevel ik ’s avonds lichtjes in en ik stel vast dat deze ’s morgens opnieuw fris ruikt. Ik ben een zeer tevreden klant.
Dirk Delvaux – Fietsbezorger
www.vi-tes.be
Ik heb een abonnement voor de driemaandelijkse innevel behandeling waarbij iemand langs komt van BioOrg om alles in mijn huis (vloeren, plafonds, gordijnen, tapijten enz.) in te nevelen. Nadien voel, ruik en merk ik een enorme verbetering van de luchtkwaliteit. Ook heb ik veel minder moeite met poetsen en afstoffen. Het gezonde, frisse gevoel in huis, daar doe ik het voor! :-)
Wout B.
abonnee inneveling
Ik maak graag gebruik van BioOrg om schoon te maken in huis. Ik gebruik het overal (van de keuken tot de badkamer en de kelder). Al doende heb ik nog een aantal handige toepassingen ontdekt: de BioOrg Surface Clean is echt ideaal om de kookplaat en de dampkap mee te ontvetten! Vingerafdrukken blijven langer weg op schermen, spiegels en glazen deuren. Ook merk ik dat het huis en de planten veel langer stofvrij blijven. Ik hou er van om met BioOrg te poetsen en te nevelen: het is ergonomisch werken met een zéér fris resultaat!
Marthe D.
Tevreden klant
“omwille van reumatoïde artritis is het onmogelijk geworden om nog emmers water te dragen; omdat ik de schoonmaak van mijn woning zelf nog wil doen, was ik blij met de oplossing van BioOrg; door de handvernevelaar slechts voor de helft te vullen, kan ik bovendien met een zeer beperkte belasting verder mijn woning reinigen.”
Familie O
Tevreden klant
“ik gebruik BioOrg onder meer voor mijn verblijf in het buitenland; om de muffe geur weg te krijgen nadat ik enkele maanden niet meer in de woning ben geweest (en de woning weinig verlucht is geweest) vernevel ik bij aankomst BioOrg in de verschillende ruimtes. De volgende morgen is er van een muffe geur geen sprake meer en ruikt alles opnieuw fris.”
Sabine S
Tevreden klant
POM Antwerpen wetenschapspark
“Op het wetenschapspark hebben we van bij de start gekozen voor BioOrg als partner om binnen incubator Darwin niet alleen mee te zorgen voor een net gebouw, maar ook en vooral voor een gezond binnenklimaat. In samenwerking met BioOrg creëren we een gezonde ‘huisflora’, wat onze medewerkers enkel ten goede komt. Dat we bovendien een ‘Binnenbos’ creëren en zuinig omspringen met water, is uiteraard mooi meegenomen. We zijn dan ook fier op ons Binnenbos-certificaat!”
Jade Verrept
Cluster Manager Wetenschapspark Universiteit Antwerpen
Joffrey De Rouck
“Met BioOrg passen we een volledig circulair systeem van schoonmaken toe in de administratieve centra van de Vlaamse Overheid. Bovendien vindt ons schoonmaak-team de BioOrg methode uiterst eenvoudig en zeer ergonomisch.”
Joffrey De Rouck
Manager Schoonmaak – Vlaamse Overheid
Mattenzaal VTC De Mixx
“De ervaring tot nu toe is positief. De geurhinder die er vroeger was door intensief gebruik van de zaal is sterk verminderd. Maar aangezien de zaal nu ook minder intensief gebruikt wordt naar aanleiding van Covid kunnen we nog onvoldoende aftoetsen in welke mate dit te danken is aan de BioOrg verneveling. We hopen dat er na de pandemie weer even intensief gebruik zal gemaakt worden van onze zaal en dat we dan nog beter zullen kunnen vergelijken.”
Ward
Zaalverantwoordelijke – Mattenzaal VTC De Mixx
Bibliotheek Herentals
“Uitermate positieve resultaten in de gebouwen die wij momenteel behandelen met BioOrg. Omdat het hier gaat over een heel nieuw procedé hebben we natuurlijk ons huiswerk vooraf gemaakt en zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Zo zijn we gaan kijken naar andere gemeentebesturen om te kijken hoe de verneveling in elkaar zat. Na een heel jaar werken met BioOrg kunnen we zeggen dat de resultaten heel positief uitvallen. Het is echt een Win-Win! Zowel voor de schoonmakers als voor de gebruikers van de ruimte waar BioOrg verneveld wordt. We hebben foto’s genomen van de situatie voor en na en zijn zelf onder de indruk. Het resultaat is opmerkelijk veel beter. We gaan dit jaar nog meer ruimtes behandelen met BioOrg en dat doe je natuurlijk alleen maar als je tevreden bent.”
Tim Geboers
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen Stad Herentals
“Sinds kort poetsen wij thuis met produkten van BioOrg. Letterlijk en figuurlijk een “verademing”! We moeten niet alleen veel minder poetsen door het veel langere effect van de goede bacteriën op het stof. Ook het glaswerk en onze TV wordt hiermee veel gemakkelijker gepoetst! Innevelen met surface Clean en afvegen met een microvezeldoek ! That’s it ! Geurtjes zoals die van onze hond “Myka” en de kattenbak van “Mauwi” behandelen we met Odor Clean. Even spuiten en weg zijn deze geuren voor een hele tijd! Niet alleen winnen wij veel tijd, het is ook milieuvriendelijk en het ruikt zoals na een regenbui in het bos !”
Els P
Tevreden klant – Brasschaat
“Ik gebruik BioOrg in heel het huis, van badkamer en sanitair tot slaapkamers, woonkamer en keuken. Zelfs de ruitenwas doe ik met BioOrg Surface Clean. Het poetsen gaat geweldig snel vooruit, het hele huis ruikt echt ongelofelijk fris en ik moet niet meer met water en dweil werken. Afstoffen moet nog minder dan de helft van vroeger! Ongelofelijk, ik ben een echte perfectionist voor wat de schoonmaak betreft en geloof me: er is niets beter. Zelfs de inox dampkap kan ik nu streeploos poetsen. Wat zijn de dochters blij dat ze minder moeten helpen met schoonmaken.:-)”
Fatima N.
Huisvrouw – Lebbeke
Frederic Bia
“In ons gebouw, dat helemaal volgens de C2C principes geconstrueerd is, wisselen landschapskantoren, open ruimtes en binnenglaspartijen elkaar af. En dat brengt extra kosten met zich mee voor de schoonmaak. Met BioOrg heb ik deze kosten beheersbaar gemaakt.”
Frederic Bia
Facility Director Bia Group Overijse
”Mijn dochter heeft last van overgevoelige luchtwegen en zit op kot in Brussel. Om in haar kot de luchtkwaliteit te verbeteren, vernevelen we haar kamer en de gemeenschappelijke ruimte regelmatig met Dust.Clean, waardoor zij opmerkelijk minder last heeft dan vroeger.”
Luc C
Tevreden klant – Jette
“Ik baat in hartje Brussel een B&B uit, vlakbij een drukke invalsweg naar onze hoofdstad. Om in onze schoonmaak zelf geen vervuilende producten te gebruiken, die de aanwezige sterke vervuiling (onder meer fijnstof) alleen nog zouden doen toenemen, wordt de volledige schoonmaak met BioOrg producten uitgevoerd, tot grote tevredenheid. En wanneer een gast, ondanks het rookverbod, toch in één van de kamers heeft gerookt, vernevelen we de BioOrg Aero.Clean en is de stank van sigaretten snel verdwenen.
Jo H
Tevreden Klant – Brussel
”Op zaterdag nodigen we (althans voor het corona tijdperk) vaak vrienden uit en staan we met het gezin te koken, hapjes te maken, de tafel te zetten, flesje wijn open om rond 17u met alles klaar te zijn voor onze gasten. Om dan de vuile vingers van de kasten, frigo, dampkap te krijgen, ga ik rond met de BioOrg Surface.Clean spuitbus en een microvezeldoek; op amper 10 minuten is alles proper”.
Sarah VC
Tevreden klant – Zellik
“Enkele weken geleden werd onze kat ’s avonds door een wagen aangereden; we hebben hem onmiddellijk in een transportbox gestoken, vervolgens in de koffer van de wagen en naar de dierenarts gereden. Onze kat heeft het gelukkig overleefd, maar de koffer van de auto zat onder de kattenurine; tapijt eerst met een vod drooggewreven en vervolgens BioOrg Safe-Gel op aangebracht, even laten intrekken en vervolgens opnieuw met een (andere) vod goed drooggewreven. Tenslotte nog BioOrg Aero.Clean in de koffer verneveld, en ’s anderdaags géén urinegeur meer waar te nemen”.
JJ
Tevreden klant
“Ik gebruik de schoonmaakproducten van BioOrg beroepshalve in mijn job . Ik heb op die wijze de voordelen van de verschillende producten leren kennen. De volgende stap was zeer eenvoudig; ik gebruik de producten ook voor de schoonmaak thuis.”
Christophe D uit Mechelen
Tevreden klant
Kay Doms
“Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op en ons schoonmaakteam hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur.”
Kay Doms
Hoofd Realisatie – Arenbergschouwburg
Stad Turnhout
“We hebben vooral positieve ervaringen met het gebruik van de BioOrg producten. De opstart was even moeilijk omdat mensen nog altijd gewoon waren aan het gebruik van chemische producten en de ‘emmer en dweil methode’ om het zo te zeggen. Nu is iedereen mee in het verhaal en overwegend positief. Vooral de efficiëntiewinst en het ergonomisch gebruik is een pluspunt. Daarnaast is het ook veel zuiniger in gebruik en speelt het minder verspillen van water voor ons ook een grote rol.”
Tom Lemmens – Stad Turnhout
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen stad Turnhout
Christa Dermez
“De BioOrg methode laat ons toe meer te doen in minder tijd, dus de schoonmaak van onze winkels is vele malen efficiënter geworden.”
Christa Dermez
hoofd schoonmaak -Colruyt winkels

Proef vrijblijvend van de BioOrg Binnenbossen

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Vraag jouw gratis demonstratie aan en ondervind aan den lijve hoe BioOrg goede bacteriën jouw leefruimte verrijken, je immuniteit in balans brengen en zorgen voor je mentale gezondheid.