Klanten over hun binnenbos

Lees hier wat onze klanten zelf vertellen over hun Binnenbos. Ook voor ons altijd weer verrassend en inspirerend, hopelijk ook een uitnodiging voor jou om BioOrg binnen te laten!

“Sinds meer dan 10 jaar behandelen wij de luchtkasten, plenums en warmtewisselaars met de producten van BioOrg. De resultaten worden ook regelmatig extern getest en bevestigen de meerwaarde op het vlak van cleaning en hygiëne. Onze installaties blijven ook veel langer schoon, en dat garandeert een stabiele kwaliteit van de binnenlucht in ons strategisch belangrijk gebouw.”

Luc De Backer

Team Leader Exploitation & Operation Eurocontrol Brussels

“Het Binnenbossen - programma van BioOrg maakt deel uit van onze duurzaamheidsstrategie. Bij KBC zijn we er trots op dat onze medewerkers kunnen werken in een veilige, schone en gezonde omgeving.”

Dorothy Hendrickx

Facility Purchase – KBC Bank 

“Met BioOrg passen we een volledig circulair systeem van schoonmaken toe in de administratieve centra van de Vlaamse Overheid. Bovendien vindt ons schoonmaak-team de BioOrg methode uiterst eenvoudig en zeer ergonomisch.”

Joffrey de Rouck

Manager Schoonmaak – Vlaamse Overheid

“Op het wetenschapspark hebben we van bij de start gekozen voor BioOrg als partner om binnen incubator Darwin niet alleen mee te zorgen voor een net gebouw, maar ook en vooral voor een gezond binnenklimaat. In samenwerking met BioOrg creëren we een gezonde ‘huisflora’, wat onze medewerkers enkel ten goede komt. Dat we bovendien een ‘Binnenbos’ creëren en zuinig omspringen met water, is uiteraard mooi meegenomen. We zijn dan ook fier op ons Binnenbos-certificaat!”

Jade Verrept

Cluster Manager – Wetenschapspark Universiteit Antwerpen

In eerste instantie heb ik BioOrg leren kennen door een verneveling bij ons thuis. We waren meteen overtuigd, er ligt nu gewoon minder stof in ons huis. Mijn vrouw is minder overtuigd van de werking van BioOrg tegen vetvlekken en kalk maar als stofvreters zijn ze niet te verbeteren. Ik ben fietsbezorger in Leuven en omstreken en ik vernevel BioOrg ook op mijn fietskleren, helm en schoenen. Vooral in de zomer blijven die zo langer fris ruiken. Ook de bak van mijn bakfiets nevel ik ’s avonds lichtjes in en ik stel vast dat deze ’s morgens opnieuw fris ruikt. Ik ben een zeer tevreden klant.

Dirk Delvaux

Fietsbezorger – www.vi-tes.be

“De ervaring tot nu toe is positief. De geurhinder die er vroeger was door intensief gebruik van de zaal is sterk verminderd. Maar aangezien de zaal nu ook minder intensief gebruikt wordt naar aanleiding van Covid kunnen we nog onvoldoende aftoetsen in welke mate dit te danken is aan de BioOrg verneveling. We hopen dat er na de pandemie weer even intensief gebruik zal gemaakt worden van onze zaal en dat we dan nog beter zullen kunnen vergelijken.”

Ward

Zaalverantwoordelijke – Mattenzaal VTC De Mixx

“De BioOrg methode laat ons toe meer te doen in minder tijd, dus de schoonmaak van onze winkels is vele malen efficiënter geworden.”

Christa Dermez

Hoofd schoonmaak – Colruyt winkels

“In ons gebouw, dat helemaal volgens de C2C principes geconstrueerd is, wisselen landschapskantoren, open ruimtes en binnenglaspartijen elkaar af. En dat brengt extra kosten met zich mee voor de schoonmaak. Met BioOrg heb ik deze kosten beheersbaar gemaakt.”

Frederic Bia

Facility Director – Bia Group Overijse

“Ik gebruik de schoonmaakproducten van BioOrg beroepshalve in mijn job . Ik heb op die wijze de voordelen van de verschillende producten leren kennen. De volgende stap was zeer eenvoudig; ik gebruik de producten ook voor de schoonmaak thuis.””

Christophe D

Mechelen – Tevreden klant