Gezonde buitenlucht binnen de muren van je sportzaal

Binnen sporten alsof je buiten bent! BioOrg brengt de natuur bij jou naar binnen. Onze goede bacteriën uit het bos zorgen voor een binnenmilieu dat zichzelf actief zuivert, heelt en beschermt. Een natuurlijke gezonde omgeving zonder zeep, zonder water en zonder veel moeite.

Betere luchtkwaliteit

Tot 50% betere luchtkwaliteit dankzij voortdurende zuivering van vervuilers.

glare, star, stars, clean
Langer schoon

Onze bacteriën poetsen beter dan water en zeep. Natuurlijk schoon en gezond.

Goedkoper

Spaar tijd, water en zeep uit met goede bacteriën die actief schoon houden.

Boost immuniteit

Geen chemicaliën, geen zeep en geen water. 100% zuiverende natuurkrachten.

"Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op en ons schoonmaakteam hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur.”

Kay Doms

Hoofd Realisatie – Arenbergschouwburg Antwerpen 

“Het Binnenbossen - programma van BioOrg maakt deel uit van onze duurzaamheidsstrategie. Bij KBC zijn we er trots op dat onze medewerkers kunnen werken in een veilige, schone en gezonde omgeving.”

Dorothy Hendrickx

Facility Purchase – KBC Bank 

“Met BioOrg passen we een volledig circulair systeem van schoonmaken toe in de administratieve centra van de Vlaamse Overheid. Bovendien vindt ons schoonmaak-team de BioOrg methode uiterst eenvoudig en zeer ergonomisch.”

Joffrey de Rouck

Manager Schoonmaak – Vlaamse Overheid

Wat is bioorg?

Sporten gaat beter in gezonde binnenlucht

Sporters hebben gezonde longen nodig, zeker wanneer ze binnen hun sportactiviteit beoefenen.  BioOrg zorgt voor een ultra reine omgeving: in de kleedkamers en douches, de sporttoestellen en de lucht in de sportzaal of fitness club. De BioOrg bacteriën pakken zweetgeuren, stofdeeltjes en andere luchtgebonden verontreiniging aan alsof het niets is.

shutterstock_1720
Bespaar tijd en kost

Onze bacteriën poetsen harder en beter. Ze zijn ook goedkoper

BioOrg bacteriën werken samen de klok rond om jouw sportomgeving dezelfde frisse gezonde atmosfeer te geven als het bos. Ze dweilen niet, gebruiken geen detergent en toch poetsen ze harder en beter. Je sportclub blijft langer schoon, op een natuurlijke manier en zonder dat jij er veel voor hoeft te doen. Maak nu kennis met de spectaculair eenvoudige en super efficiënte schoonmaak van BioOrg.  Wij berekenen voor jou hoeveel je in schoonmaak kan besparen.

Klinkt allemaal wat te mooi om waar te zijn? Wij brengen de ervaring graag tot bij jou!

Een BioOrg seeder komt bij jou langs en vernevelt gratis een ruimte in je woon of werkomgeving en legt uit wat je zelf kan doen om je oude vrienden in je omgeving te versterking. Leg jouw demo nu vast.

Een natuurlijk zuiverend ecosystem binnen jouw sportzaal met BioOrg

01

arrow, left, right, up, down, swipe, next

Miljarden goede bacteriën worden in je sportzaal gebracht door een droge inneveling. Ze nestelen zich op alle oppervlakten en voorwerpen in de sportzaal. Daar zoeken ze elkaar op in een biologisch evenwicht.

02

arrow, left, right, up, down, swipe, next

Samen vormen de goede bacteriën een circulair ecosysteem dat de strijd aangaat met ongewenste chemische bestanddelen zoals zweetgeur. Ze reinigen de omgeving zoals een biofilter in een bos.

03

BioOrg bacteriën verwijderen niet alleen ongewenste deeltjes, ze breken vuil en stof af. De omgeving wordt langdurig beschermd en blijft langer rein. Zonder detergenten of water, puur natuur.

arrow, left, right, up, down, swipe, next

04

Je voelt je kiplekker. BioOrg bacteriën verrijken het microbioom en houden je immuunsysteem in balans. Hierdoor vermindert de kans op allergieën, irritatie van de luchtwegen en een ‘deprimerend binnenhuis-gevoel’.

Neem contact op met de BioOrg seeder in jouw regio

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Vraag jouw gratis demonstratie aan en ondervindt aan den lijve hoe BioOrg goede bacteriën jouw leefruimte verrijken, je immuniteit in balans brengen en zorgen voor je welbehagen.

Zie je door het bos de bomen niet meer?

Laat je te woord staan door een van onze specialisten

Heb je specifieke vragen? Word je graag persoonlijk verder geholpen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.