In zee met BioOrg?
VMP heeft de wind in de zeilen.

Een levende biofilter voor een zelfzuiverend binnenmilieu.
BioOrg verzamelt miljarden goede bacteriën uit het bos
en brengt ze bij jou naar binnen.
Ze zuiveren de lucht en bestrijden vieze geuren, stof en vervuiling.

Betere luchtkwaliteit

Tot 50% betere luchtkwaliteit dankzij voortdurende zuivering van vervuilers.

glare, star, stars, clean
Langer schoon

Onze bacteriën poetsen beter dan water en zeep. Natuurlijk schoon en gezond.

Goedkoper

Spaar tijd, water en zeep met goede bacteriën die actief schoon houden.

Boost immuniteit

Geen chemicaliën, geen zeep en geen water. 100% zuiverende natuurkrachten.

"Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op en ons schoonmaakteam hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur.”

Kay Doms

Hoofd Realisatie – Arenbergschouwburg Antwerpen 

“Het Binnenbossen - programma van BioOrg maakt deel uit van onze duurzaamheidsstrategie. Bij KBC zijn we er trots op dat onze medewerkers kunnen werken in een veilige, schone en gezonde omgeving.”

Dorothy Hendrickx

Facility Purchase – KBC Bank 

“Met BioOrg passen we een volledig circulair systeem van schoonmaken toe in de administratieve centra van de Vlaamse Overheid. Bovendien vindt ons schoonmaak-team de BioOrg methode uiterst eenvoudig en zeer ergonomisch.”

Joffrey de Rouck

Manager Schoonmaak – Vlaamse Overheid

Met BioOrg in zee?
Neem contact op met VMP

VMP

VMP is een groothandel in ecologische onderhoudsproducten voor de scheepvaart. Zij streven ernaar om hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie te verzoenen met respect voor onze leefomgeving en meer bepaald de maritieme flora. Ze gebruiken de kracht van de natuur in reinigings- en oppervlaktebeschermingsprocessen met kwaliteitsproducten voor een veilige en gezonde omgeving (QHSE).

Hun leveranciers zijn producenten die aan deze criteria voldoen. Bovendien is VMP voortdurend op zoek naar innovatieve producten en hun gamma breidt continu uit.

Zij bieden hun advies en onze producten aan aan zowel de beroepsvaart als de pleziervaart.

BioOrg & VMP

BioOrg in je schip binnenlaten betekent een enorme waterbesparing, geen lozing van detergenten meer in de zee en een permanente zuivering van fijnstof en polluenten uit de binnenlucht. Deze nieuwe manier van werken is effectiever in het verwijderen van vuil dan de klassieke emmer met dweil, maar ook nog eens veel makkelijker, sneller, ergonomischer en bovendien ook goedkoper!

VMP vessel maintenance products

Rudi Roegiers: owner

+32 475 42 97 10

rudi.roegiers@vesselmaintenanceproducts.com

www.vesselmaintenanceproducts.com

Dr. Robert Clarastraat 11

Burcht, Antwerp 2070 Belgium

Wat kan bioorg voor jou betekenen?

Klanten verwelkomen in een veilige omgeving

Onze longen hebben het niet makkelijk: Luchtvervuiling, ziekmakers, vluchtige stoffen…  . We zijn dagelijks omgeven door schadelijke deeltjes. BioOrg zorgt voor een reine omgeving en daar hoort ook de lucht bij die jij inademt. Onze ‘oude vrienden*’ pakken langdurig fijn stof en andere luchtgebonden ziekmakers aan.

Fijn stof en vluchtige organische componenten zijn dé stille doders van ons binnenleven. De hoeveelheid van deze schadelijke stoffen in onze huizen ligt vele malen hoger dan de normale achtergrondwaarden. In het beste geval zijn ze enkel irritant, in veel gevallen zijn ze op lange termijn dodelijk. Onze gezonde bosbacteriën zorgen voor een voortdurende afbraak van deze schadelijke elementen uit onze directe omgeving en laten zelf geen vervuiling achter.

Reine omgevingen die toch zeer natuurlijk aanvoelen
Alles mooi aan de kant en toch nog tijd voor jezelf
Bespaar tijd en kost

Onze bacteriën poetsen harder en beter. Ze zijn ook goedkoper

BioOrg bacteriën werken samen de klok rond om jouw binnenomgeving dezelfde frisse gezonde atmosfeer te geven als het bos. Ze dweilen niet, gebruiken geen detergent en toch poetsen ze harder en beter. Je woonruimte blijft langer schoon, op een natuurlijke manier en zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Water is veel te kostbaar om het te verspillen. Met de eeuwige vrienden van BioOrg bespaar je jaarlijks een flinke duit op je waterverbruik. Aan de andere kant van de cyclus belast je het milieu niet nog meer met vervuild water en detergenten. Gedaan dus met het rondzeulen met emmers, laat dat zware werk maar over aan onze kleine vriendelijke vrienden. Milieu en rug zullen je dankbaar zijn. Je wil ze nog gebruiken voor andere, meer leuke activiteiten.

Een binnenbos op jouw schip

Op elke 50m² BioOrg oppervlakte leven evenveel bacteriën als op de takken en de blaadjes van een boom. De BioOrg methode staat in die zin gelijk aan het planten van een binnenbos op jouw schip.

2,8 miljoen m²

Aan binnenbos geplant

112.000 liter

Chemicaliën vermeden

7,1 miljoen liter

Drinkwater bespaard

Klinkt allemaal wat te mooi om waar te zijn? Wij brengen de ervaring graag tot bij jou!

Een BioOrg Seeder komt bij jou langs en vernevelt gratis een ruimte in je woon of werkomgeving en legt uit wat je zelf kan doen om je oude vrienden in je omgeving te versterking. Leg uw demo nu vast.

Een natuurlijk zuiverend ecosystem voor je klanten

01

arrow, left, right, up, down, swipe, next

Miljarden goede bacteriën worden in je scheepslokalen aangebracht door een droge inneveling. Ze nestelen zich op alle oppervlakten en voorwerpen in je schip. Daar zoeken ze elkaar op in een biologisch evenwicht.

02

arrow, left, right, up, down, swipe, next

Samen vormen de goede bacteriën een circulair ecosysteem dat de strijd aangaat met ongewenste chemische bestanddelen zoals tabaksgeur. Ze reinigen de omgeving zoals een biofilter in een bos.

03

BioOrg bacteriën verwijderen niet alleen ongewenste deeltjes, ze breken vuil en stof af. De omgeving wordt langdurig beschermd en blijft langer rein. Zonder detergenten of water, puur natuur.

arrow, left, right, up, down, swipe, next

04

Je voelt je kiplekker. BioOrg bacteriën verrijken het microbioom en houden je immuunsysteem in balans. Hierdoor vermindert de kans op allergieën, irritatie van de luchtwegen en een ‘deprimerend binnenhuis-gevoel’.