BioOrg bij jou thuis: visueel schoonmaken én luchtzuivering in één moeite.

Een levende biofilter voor een zelfzuiverend binnenmilieu.
BioOrg verzamelt miljarden goede bacteriën uit het bos
en brengt ze bij jou naar binnen.
Ze zuiveren de lucht en bestrijden stof en vervuiling.

Betere luchtkwaliteit

Tot 50% betere luchtkwaliteit dankzij voortdurende zuivering van vervuilers.

glare, star, stars, clean
Langer schoon

Onze bacteriën poetsen beter dan water en zeep. Natuurlijk schoon en gezond.

Goedkoper

Spaar tijd, water en zeep met goede bacteriën die actief schoon houden.

Boost immuniteit

Geen chemicaliën, geen zeep en geen water. 100% zuiverende natuurkrachten.

"Ik gebruik BioOrg in heel het huis, van badkamer en sanitair tot slaapkamers, woonkamer en keuken. Zelfs de ruitenwas doe ik met BioOrg Surface Clean. Het poetsen gaat geweldig snel vooruit, het hele huis ruikt echt ongelofelijk fris en ik moet niet meer met water en dweil werken. Afstoffen moet nog minder dan de helft van vroeger! Ongelofelijk, ik ben een echte perfectionist voor wat de schoonmaak betreft en geloof me: er is niets beter. Zelfs de inox dampkap kan ik nu streeploos poetsen. Wat zijn de dochters blij dat ze minder moeten helpen met schoonmaken

Fatima N.

Huisvrouw – Lebbeke

Sinds kort poetsen wij thuis met produkten van BioOrg. Letterlijk en figuurlijk een "verademing"! We moeten niet alleen veel minder poetsen door het veel langere effect van de goede bacteriën op het stof. Ook het glaswerk en onze TV wordt hiermee veel gemakkelijker gepoetst! Innevelen met surface Clean en afvegen met een microvezeldoek ! That's it ! Geurtjes zoals die van onze hond "Myka" en de kattenbak van "Mauwi" behandelen we met Odor Clean. Even spuiten en weg zijn deze geuren voor een hele tijd! Niet alleen winnen wij veel tijd, het is ook milieuvriendelijk en het ruikt zoals na een regenbui in het bos !

Els P.

tevreden klant – Brasschaat

Ik ben sinds een viertal jaar verdeler van de BioOrg producten voor de markt van particulieren, waarbij ik het volledige productengamma aanbied per kleinste eenheid, per stuk dus.In het begin van deze periode diende ik vaak een uitgebreide demonstratie te geven naast een uitvoerige uitleg. Ondertussen is het veel gemakkelijker geworden om potentiële klanten te overtuigen van de voordelen van BioOrg; de aandacht die BioOrg in de pers kreeg en krijgt en de mond-aan-mond reclame doen uitstekend hun werk.

Peter Junius

Verdeler BioOrg – Asse

Wat is bioorg?

Kom thuis in je eigen Binnenbos

Onze longen hebben het niet makkelijk: luchtvervuiling, ziekmakers, vluchtige stoffen…  . We zijn dagelijks omgeven door schadelijke deeltjes. BioOrg zorgt voor een reine omgeving en daar hoort ook de lucht bij die jij inademt. Onze ‘oude vrienden*’ pakken langdurig fijn stof en andere luchtgebonden ziekmakers aan.

Fijn stof en vluchtige organische componenten zijn dé stille doders van ons binnenleven. De hoeveelheid van deze schadelijke stoffen in onze huizen ligt vele malen hoger dan de normale achtergrondwaarden. In het beste geval zijn ze enkel irritant, in veel gevallen zijn ze op lange termijn dodelijk. Onze gezonde bosbacteriën zorgen voor een voortdurende afbraak van deze schadelijke elementen uit onze directe omgeving en laten zelf geen vervuiling achter.

Reine omgevingen die toch zeer natuurlijk aanvoelen
Alles mooi aan de kant en toch nog tijd voor jezelf
Bespaar tijd en kost

Onze bacteriën poetsen harder en beter. Ze zijn ook goedkoper

BioOrg bacteriën werken samen de klok rond om jouw binnenomgeving dezelfde frisse gezonde atmosfeer te geven als het bos. Ze dweilen niet, gebruiken geen detergent en toch poetsen ze harder en beter. Je woonruimte blijft langer schoon, op een natuurlijke manier en zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Water is veel te kostbaar om het te verspillen. Met de eeuwige vrienden van BioOrg bespaar je jaarlijks een flinke duit op je waterverbruik. Aan de andere kant van de cyclus belast je het milieu niet nog meer met vervuild water en detergenten. Gedaan dus met het rondzeulen met emmers, laat dat zware werk maar over aan onze kleine vriendelijke vrienden. Milieu en rug zullen je dankbaar zijn. Je wil ze nog gebruiken voor andere, meer leuke activiteiten.

Een binnenbos bij jou thuis

Op elke 50m² BioOrg oppervlakte leven evenveel bacteriën als op de takken en de blaadjes van een boom. De BioOrg methode staat in die zin gelijk aan het planten van een binnenbos bij jou thuis.

2,8 miljoen m²

Aan binnenbos geplant

112.000 liter

Chemicaliën vermeden

7,1 miljoen liter

Drinkwater bespaard

Klinkt allemaal wat te mooi om waar te zijn? Wij brengen de ervaring graag tot bij jou!

Een BioOrg seeder komt bij jou langs en vernevelt gratis een ruimte in je woon of werkomgeving en legt uit wat je zelf kan doen om je oude vrienden in je omgeving te versterking. Leg jouw demo nu vast.

Een natuurlijk zuiverend ecosystem binnen bij jou thuis met BioOrg

01

arrow, left, right, up, down, swipe, next

Miljarden goede bacteriën worden bij je thuis aangebracht door een droge inneveling. Ze nestelen zich op alle oppervlakten en voorwerpen in je huis. Daar zoeken ze elkaar op in een biologisch evenwicht.

02

arrow, left, right, up, down, swipe, next

Samen vormen de goede bacteriën een circulair ecosysteem dat de strijd aangaat met ongewenste chemische bestanddelen die irritatie en slechte luchtkwaliteit veroorzaken. Ze reinigen de omgeving zoals een biofilter in een bos.

03

BioOrg bacteriën verwijderen niet alleen ongewenste deeltjes, ze breken vuil en stof af. De omgeving wordt langdurig beschermd en blijft langer rein. Zonder detergenten of water, puur natuur.

arrow, left, right, up, down, swipe, next

04

Je voelt je kiplekker. BioOrg bacteriën verrijken het microbioom en houden je immuunsysteem in balans. Hierdoor vermindert de kans op allergieën, irritatie van de luchtwegen en een ‘deprimerend binnenhuis-gevoel’.

Neem contact op met de BioOrg Seeder in jouw regio

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Vraag uw gratis demonstratie aan en ondervindt aan den lijve hoe BioOrg hoe BioOrg goede bacteriën jouw leefruimte verrijken, je immuniteit in balans brengen en zorgen voor je welbehagen.

Zie je door het bos de bomen niet meer?

Laat je te woord staan door een van onze specialisten

Heb je specifieke vragen? Word je graag persoonlijk verder geholpen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.